Werkgever

Juiste medewerker op de juiste plaats binnen uw bedrijf

Kandidaten kennen we door en door, net als uw bedrijf

Intrinstieke motivatie van kandidaten is onmisbare factor

Voor elke vacature minimaal    3 kandidaten

 

Als werkgever bent u op zoek naar de juiste medewerker, op de de juiste plaats binnen uw organisatie. SoftSkillz recruitment zorgt hiervoor!

SoftSkillz kent haar kandidaten door en door. Middels een uitgebreid persoonlijk interview ontdekken wij de mens achter het CV.

Wij kijken verder dan de harde criteria die u stelt in uw vacatures. Wij zoeken medewerkers, die voldoen aan uw criteria én passen binnen uw organisatie. De intrinsieke motivatie van een medewerker om binnen uw organisatie actief te zijn, is naar ons idee minstens zo belangrijk. Op deze manier kiest een medewerker niet zomaar voor een baan, maar voor een baan binnen úw organisatie. Ervaring leert dat zij bereid zijn zich voor een langere periode aan een organisatie te willen binden en zich binnen deze organisatie verder willen ontplooien.

Wij kennen uw wensen en behoeften als geen ander, door een uitgebreid kennismakingsgesprek met u of uw interne stakeholders, een uitvoerige intake van uw vacatures en een kijkje op de werkvloer. Hierdoor kunnen wij direct starten met het actief benaderen van ons kandidatenbestand. Daarnaast zullen wij uw vacature onder de aandacht brengen in de markt, waarbij wij u de belofte doen minimaal 3 kandidaten aan te bieden op een openstaande vacature. Wij stellen 2 kandidaten voor die volledig voldoen aan de harde criteria uit uw vacature én passen binnen uw organisatie.

Bij de derde kandidaat die wij voorstellen, hebben wij de intrinsieke motivatie zwaarder laten meewegen dan de harde criteria. Wij geloven namelijk dat de intrinsieke motivatie van onze kandidaten voor úw organisatie en vacature net zo belangrijk is. Uiteraard aan u de keuze met welke kandidaat u in gesprek wenst te gaan!

SoftSkillz recruitment; dé partner voor de invulling van uw vacatures!

 

Scroll naar boven